Myron & Jayden van Atten

Als je ouders niet gehonkbald hebben, moet je als honkballer in de dop wel een beetje mazzel hebben met je trainer. Het is fijn als die technische kennis heeft en over pedagogische eigenschappen beschikt. Tijdens de wintertrainingen van United kwamen wij zulke instructeurs tegen. Onze zoon Myron was dolenthousiast en ook wij waren blij verrast met de manier waarop met de kinderen werd  gecommuniceerd. Myron en onze jongste zoon Jayden volgden daarna de dertig
topsporttrainingen. De uitleg en de oefeningen gaven al heel snel resultaat. De trainingen waren doordrenkt met hIMG_5900 (Medium)onkbal know-how en er werd hard gewerkt. Het was heel bijzonder om te zien hoe snel een mannetje van zeven jaar zijn technieken verbetert als hem op de juiste IMG_5840 (Medium)manier duidelijk wordt gemaakt hoe hij dat kan doen. Waar het tijdens de trainingen bij hun eigen teams nog wel eens te gezellig werd, lag de nadruk bij United op het leren. En dat het leuk werd, kwam vanzelf.

Het was een genot om te zien hoe de jongens het maximale van zichzelf vroegen, terwijl lat steeds hoger werd gelegd zonder dat ze dat merkten. Trainen bij United betekende voor onze zoons meer kennis van de sport, meer zelfvertrouwen en meer fun!

United, ga zo door!

Wouter en Joan van Atten