Samenwerking UYBE & Almere’90

UYBE en Almere’90 hebben een vijf jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten om het jeugdhonkbal binnen Almere weer nadrukkelijker op de kaart te zetten. Voor de komende 5 jaar is afgesproken om gezamenlijk vorm te geven aan een United-Almere’90 Baseball Academy, waarbij wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het talent voor de vereniging Almere’90.

 

De ingangsdatum en looptijd van de samenwerking is van 1 januari 2018 t/m 31 december 2022, met een optie voor verlenging van nog eens 2 jaar.

 

De insteek is om op kort termijn voor alle leeftijdscategorieën de A-lijn jeugdteams te coachen en te trainen.

De coachen en training zal hierbij worden verzorgd door instructeurs van UYBE. Komend seizoen (2018) zal dit een aspiranten-team en een pupillen team zijn.

Door UYBE zal i.s.m. Almere’90 vanaf september/oktober 2018 wederom de jaarlijkse try-out trainingen worden georganiseerd t.b.v. selectie teams 2019 van en voor de United-Almere’90 A-lijn in de pupillen, aspiranten en dan ook voor het eerst de junioren. Inschrijving voor deze try-out trainingen is open voor zowel bestaande Almere’90 leden als niet Almere’90 leden.

Mocht uw kind en u open staan voor deze uitdaging of willen ervaren hoe deze trainingen zijn, meldt u zich dan ter zijner tijd na verschijnen van de inschrijf mogelijkheid aan via deze site of via de Almere’90 site.

Heeft u na lezen van deze, nog vragen sta vrij en mail ons, u kunt hiervoor terecht via info@unitedbaseball.nl

Met sportieve groet,

Stichting United Youth Baseball Education.